Weekend Gateways: Sana Sini di Siem Reap

Saje nak share gambar2 lain sekitar di Siem Reap sebelum berpindah cerita pasal Phnom Penh.

 

inilah backpack aku utk 4h 3m
 
 
masa ni baru touch down kat airport. kecik aje airport siem reap

 
bila masuk dalam airport rasa cool aje. simple but nice
 
inilah transport kitaorg sepanjang kat siem reap. tuk tuk kasim..
 

inilah tempat kitaorg lunch dan dinner sepanjang 2 hari di siem reap. sgt best food kat sini πŸ˜‹πŸ˜‹

 

menu wajib cuba, ‘daging lembu naik bukit’ nama diberi
 
 
night market ni walking distance aje dr guesthouse
 
 
night market seberang sungai tu
 

 

antara yg dijual. aku langsung tak kuar belanja kat sini sebab takde yg berkenan

 
barang perhiasan ni dr gading gajah
 
jgn miss utk massage tau… best sgt setelah penat jenjalan kat angkor

 
hard rock … tempat wajib pengumpul t-shirt hard rock
   

Berakhirlah my journey di Siem Reap.  Lepas Siem Reap kitaorg ke Phnom Penh tapi klu tak pegi PP pun x rugi sebenarnya. πŸ˜…πŸ˜…

Till then c u in my next journey, Insya Allah….

Advertisements

4 thoughts on “Weekend Gateways: Sana Sini di Siem Reap

  1. mula2 kan kami plan utk 2 hari kat PP, last2 bila baca blog akak ni, katanya PP sehari pun cukup.
    memang tak rugi amik pp sehari..hehehe…just kami mmg nak tgk killing field and toul sleng je

    kitaorg tak sempat pun massage sebab pergi layan apsara dance la, culture village la..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s