Autumn Trip 2015: Petit France

  

Tempat ni glamer sebab film location utk cerita Secret Garden dan My Love From Another Star.  Ada sorang opismate aku mmg suka giler dgn hero My Lover From Another Star tu. šŸ˜šŸ˜šŸ˜

ada yang tau cete apa? šŸ˜…šŸ˜…šŸ˜…

Kalau tak pegi sini pun ok aje, org yang suka k-drama aje yg mayb boleh appreciate tempat ni. Tempat ni ala2 fairy tale, kalau nak cantik aku rasa time malam sebab banyak lampu yang bewarna-warni.

Opening hours: 9am – 6pm 
Admission fees: KRW8,000

Agak mahal jugalah harga tiket masuk so terpulanglah kot2 rasa tak berbaloi takyah pegi. Just enjoy gambar ya, sebab nothing much utk cete pun.  Aku kat sini pun tak lama sgt.
 

tak besar sgt petit france ni
  
    
cantik sgt view ni šŸ˜šŸ˜
    
    
boleh teka sapa ni?
 

   
  

 
 

menikmati coffee time sejuk berangin mmg best..
 
āž”ļøāž”ļø Cara untuk ke Nami Island dan Petit France dalam satu hari

Till then c u in my next journey, Insya Allah….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s