Weekend Gateway: Alive 3D Art Gallery

Actually dah lama aku pegi 3D Art Gallery ni. Kalau tak silap before Ramadhan. Since tgh ada mood ni aku update skit, lagipun tak lama lagi dah nak cuti sekolah. Mana tau ada yang nak pegi bawa anak2.

Tempat ni terletak di Lukut, Port Dickson.  Sure korang tau kat mana kan Port Dickson  πŸ˜œπŸ˜œ

  
Alamat:
ALIVE 3D ART GALLERY PORT DICKSON
39 Jalan DS 2/1
Bandar Dataran Segar
Lukut, Port Dickson

No Tel : 06-651 5400

Masa Operasi:
Isnin – Jumaat (11am-11pm)
Sabtu/Ahad/Cuti Umum/Cuti Sekolah (10am-11pm)

Kalau nak best SILA DATANG AWAL ya. Kalau tak kena Q masa nak bergambar.  Tempat die agak sempit skit.

Harga tiket RM20 utk org dewasa dan RM15 untuk kanak2 dengan syarat kena tunjukkan MyKad. Kalau tak harga tiket up skit.  Aku dah tak ingat harga kalau tanpa MyKad.

Dah settle beli tiket, beratur kat entrance utk check tiket. Tak boleh pakai kasut kat dalam so kena buka kasut dan simpan dalam locker.  Locker tu kena bayar ya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… RM2 utk 1 locker.

Bermulalah aksi masing2 kat dalam. Pandai gak anak2 aku beraksi dgn abahnya. Aku seperti biasa tak bape reti bergambar.  Jadi tukang ambik gambar aje ler…

Jom layan gambar….

   
    
    
    
    
    
    
    
    

Till then c u in my next journey, Insya Allah…. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s